headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Alliance Steunt Spieren voor Spieren

Nieuws afbeelding 1-3-2012 Hockeyers staan er om bekend, dat ze ook vaak van een mooi potje golf houden en intensief betrokken zijn bij goede doelen! Lees hieronder het initiatief van Golfclub Spaarnwoude om het Guiness Book of Records te halen. Wil jij je ook inzetten voor dit goede doel (Spieren voor Spieren) of vindt je leuk om een mooi evenement te steunen (voor jong & oud), lees dan onderstaand bericht en/of informeer bij [email protected].


quote :

U heeft het vast gelezen in de pers, op de baan of gehoord via vrienden. Vrijdag 23 maart spelen we op golfbaan Spaarnwoude het grootste eendaagse golftoernooi ooit voor Spieren voor Spieren. We hebben 1.600 spelers nodig die vanaf 07.00 uur 9 holes spelen. Wij willen dat het Guiness Book of Records wereldrecord dat nu gevestigd is in China verbreken.

Deze dag speelt u met uw gezonde spieren voor zieke spieren. De greenfee gelden gaan 100% naar SPIEREN VOOR SPIEREN. Op alle lussen dus ook op de par 3 baan hebben we fantastische PRIJZEN met dank aan de vele sponsors die we tot nu toe al hebben. We spelen o.a. voor reizen, tickets, horloges, diners, golfmaterialen, greenfees etc.

De gehele dag staat in het teken van gezonde spieren voor zieke spieren en we hebben voor golfers en niet-golfers, oud- en jong, leuke activiteiten en optredens, o.a.:

  • Mark Reynolds zal u verbaasd doen staan met zijn GolfTrick Show
  • Gratis lessen voor niet-golfers en tiplessen voor de golfers
  • Een wedstrijdje voor  de niet-golfers op de pitch en putt holes met mooie prijzen
  • De gehele dag Live entertainment met optredens van onder andere Dean Saunders en Hind en verschillende DJ's.
  • Na 12.30 uur hebben we voor de kinderen de FUN FACTORY, schilderen van golfballen, spelletjes, schminken enz....
  • De NGG .de Nederlandse Golfvereniging voor Gehandicapten zal een demonstratie geven onder begeleiding van een professional gespecialiseerd in golfen met een beperking
  • Er zal een Demo zijn van Callaway
  • Voor het goede doel kunt u op de vijver ballen slaan waar u mooie prijzen kunt winnen
  • Vanaf 12 uur spelen er vele bekende Nederlanders die zich allen belangeloos inzetten voor het goede doel
  • We hebben nog enthousiaste spelers nodig om er met elkaar een fantastische dag van te maken!

Wij hebben de F par 3 baan ter beschikking gesteld voor de niet golfers, de greenfee daarvan bedraagt 15 euro.

Bijlage