headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage

Opfriscursus SCHEIDSRECHTERS 15 maart

Nieuws afbeelding 7-3-2012 Al in bezit van een kaart maar lang niet gefloten of onzeker in het veld? Voor jou organiseren wij een opfriscursus waarbij allerlei facetten van deze taak aan de orde komen. Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan de regels maar ook aan omgang met supporters, coaches, je verantwoordelijkheidsgevoel, hoe ben je zichtbaar als scheidsrechter en met welke intentie sta je op het veld als scheidsrechter.

Een leuke leerzame avond waarbij ook jouw inbreng in de vorm van vragen en opmerkingen van harte welkom is.

Het doel van de cursus is om iedereen met een kaart, het weer leuk te laten vinden om eens een wedstrijd te fluiten. En dat is echt niet elke week, maar slechts twee of drie keer per jaar.

Geef je nu hier op, dan weten wij hoeveel cake we moeten bakken! Heb je voorkeur voor een bepaalde soort, meldt het, dan kunnen we kijken of deze ook in ons receptenboekje staat.

We verwachten je op 15 maart a.s. om 19.30 uur en om 22 uur ben je klaar.


De arbitrage commissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws