headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

16 juni Slotdag Alliance

Nieuws afbeelding 6-5-2012
Vooraankondiging - 16 juni Clinics, Huldiging kampioenen. slotfeest !

Op zaterdag 16 juni aanstaande is alweer het einde van een heerlijk hockeyseizoen.

Zoals te doen gebruikelijk bij Alliance doen we dat niet in stilte. Op zaterdag 16 juni zijn er diverse clinics, kampioenenhuldiging, slotfeest met DJ en BBQ.

 

Clinic Jongste Jeugd (Dierentuin F en E) door Dames 1

Voor de (aankomende en huidige) dierentuinkinderen, F en E is er een clinic die geheel verzorgd wordt door Dames 1.

 

Bovenlander & Bovenlander voor D en C Jeugd met Heren 1

Voor de D en C-spelers is er een clinic van Bovenlander en Bovenlander die geassisteerd worden door Heren 1. Details en wijze van inschrijving worden spoedig bekend gemaakt en gemaild aan de betreffende categorie├źn.

 

Hoofdsponsor ABNAMRO

Wij zijn heel blij mede te kunnen delen dat onze hoofdsponsor ABNAMRO besloten heeft ons weer voor twee jaar financieel te ondersteunen. Op het programma op 16 juni staat dan ook de feestelijke ondertekening van het contract. We verwelkomen ABNAMRO graag op deze dag. Zij zullen vertegenwoordigd zijn met een stand waar ze diverse interessante acties voor nieuwe jeugdige rekeninghouders presenteren en waarop ter plaatse ingeschreven kan worden. Binnenkort maken we details bekend.

 

Oud Dames 1 - Kampioenen Dames 1

Rond 16.00 uur op 16 juni treden onze kampioenen dames1 aan tegen de "oud-strijders" van Dames 1. Dat belooft een interessante wedstrijd te worden!

 

Huldiging van alle Kampioenen, Feest en BBQ

Vanaf 17.00 uur verwachten we iedereen voor het slotfeest. Om de kampioenen te huldigen of gewoon gezellig met het team, ouders en andere belangstellenden het jaar feestelijk af te sluiten.

 

Inschrijving BBQ :

10 euro volwassenen

6 euro kinderen t/m D-categorie

aanmelding op [email protected]

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws