headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie D

MHC Alliance gastheer 1e D-Districtskampioenschappen NH

Nieuws afbeelding 10-5-2012 Op zaterdag 9 juni zullen de Districtskampioenschappen Noord-Holland voor de D-jeugd worden georganiseerd door en bij MHC Alliance. Vanaf 10.30 uur  tot 15.30 uur kun je volop genieten van de beste D-spelers en -speelsters in ons District. In een 8-tal kruisfinales beslissen de jongens en meiden welk team er mag deelnemen aan de Landskampioenschappen op 17 juni bij de Gooische.
Elke wedstrijd levert een winnaar op, dus het belooft heel spannend te worden voor alle deelnemers en het publiek. Ben jij ook zo'n echte liefhebber van hockey? Kom dan kijken op 9 juni a.s. op de velden van MHC Alliance, Sportparklaan Heemstede.
MHC Alliance maakt er een mooi feest van en omstreeks 15.30 uur zal de DDD-bokaal worden uitgereikt aan het beste Jongens D-team en het beste Meisjes D-team in ons District.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws