headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Na Helmond komt Oss!

Nieuws afbeelding 24-5-2012
Onze Dames 1 hebben zich gisteravond als leeuwinnen geweerd in Helmond maar verloren net als afgelopen zondag met 6-4. In een zinderend en drijfnat duel was Helmond uiteindelijk net het sterkst. We moeten  Helmond dus feliciteren met twee knappe overwinningen.
 
Voor onze dames kwam deze nederlaag natuurlijk hard aan. Een jaar werken leidt niet meer automatisch tot een plek in de felbegeerde overgangsklasse waaruit drie jaar geleden werd gedegradeerd.
 
Het risico bestaat dat we door deze nederlagen het zicht verliezen op de werkelijkheid. En die is simpelweg dat Alliance weer een enorme kans krijgt om alsnog de Overgangsklasse te behalen. Onze prooi is dit keer Oss. Oss? Deze nummer 7 uit de Overgangsklasse speelt al een jaar tegen degradatie en dat gaat ze dus niet lukken. Onze Dames 1 zijn namelijk al een jaar in de winning mood. Onze Dames 1 staat al drie jaar op de rand van promotie en NU IS HET ONZE BEURT.
 
We hebben in Helmond gezien wat thuisvoordeel kan betekenen. Onze Dames wonnen zaterdag ook van Helmond toen ze thuis speelden. Nu spelen ze zondag 3 juni 12:30 uur eerst thuis tegen Oss. Ik roep elke Alliancer op daar bij te zijn. Alliance staat achter ons Dames 1 en dat zullen ze daar in Oss weten ook!
 
Tot zondag!
 
Erik Jan Verhulst
Voorzitter
 
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws