headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

And the winner is........ (Clinic voor t mooiste spandoek)

Nieuws afbeelding 13-6-2012 Wij zijn alle supporters gedurende het seizoen, maar vooral bij de playoffs, ontzettend dankbaar. Het is hartstikke leuk om te zien dat iedereen zo betrokken is het hele seizoen.

Eerder hebben wij beloofd dat wij een clinic zullen geven voor de winnaars van het spandoek. Nou was er een probleem ontstaan die wij niet zagen aankomen. WIJ VONDEN ZE ALLEMAAL MOOI! Hoe moesten wij uit zo een selectie er maar eentje uit gaan kiezen? Daarom hebben wij besloten om meerdere spandoeken te laten winnen en met trots kunnen wij daarom zeggen dat:

- Juke Dirks

- Ergebeth van Gestel

- Meike Jorritsma

- Sopbie Becking

- Lois Janssen

- Claire Burgers

- Amber van Streun

- Ilja Tromer D1

- Tessa van de Hulst

- Puck Nelissen

- Tessa Bruins Slot

- Geheel meisjes C3!

De winnaars zijn van de spandoeken competitie!

Wij zullen deze clinic geven op: zondag 24 juni van 10:00-12:00.

De clinic wordt gegeven onder leiding van diezelfde meneer die ons naar de overgangsklasse heeft geschreeuwd, Andre Morees. Naast hem zullen er nog dames 1-speelsters aanwezig zijn om er een leuke en leerzame ochtend van te maken.

Hopelijk kunnen jullie allemaal aanwezig zijn op 24 juni.

Heel Alliance: heel erg bedankt voor jullie aanmoedigingen en spandoeken, eigenlijk verdient iedereen wel een clinic……………… Jammer genoeg zitten wij dan krap in het aantal trainers…

Liefs,

Alliance dames 1

Reacties


Luc van Rosmalen

15-6-2012 @ 14:01:48 |Sh*t! Had ik nou toch maar een spandoek gemaakt!

Reageer op het nieuws