headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Wedstrijdverslag Rood Wit-Alliance 7-1

Nieuws afbeelding 7-9-2012

De eerste wedstrijd in de Overgangsklasse zit er op. Heel fijn en belangrijk! Hoezo belangrijk? Nu weten we hoe Overgangsklasse hockey er uitziet en hoe die voelt. Hoe die voelt??? Denken jullie zeker: 'wat bedoelt die Petra nou weer?' Ik moet jullie vertellen, het is echt een verschil hoor. Na de wedstrijd zeggen onze spitsen: na elke bal die ik heb aangenomen kreeg ik eerst een beuk, dan ging de tegenstander pas verdedigen. Tja, leerzame dagje voor ons allemaal. Hard hockey? Ja, dat krijgen we nu regelmatig tegen.

 

Ik moet zeggen dat het best wel een zware wedstrijd was, spannend natuurlijk, want ja, 1ste wedstrijd en meteen tegen Rood Wit. 

 

Ik moet zeggen, ben echt trots op het team! We stonden aardig te hockeyen. Met z'n allen, met passie en lef. Daar ging het om. Uitslag 7:1 ziet er niet echt heel goed uit,dat snap ik. Maar ondanks alles hebben we 70 minuten lang gevochten, koppies gingen niet hangen. Rood Wit wist gewoon onze fouten te bestraffen! Dat was het vandaag. We hebben vooral onze lieve Caitlin, die ontzettend goed stond te keepen een beetje in de steek gelaten. Door  niet helemaal scherp te verdedigen lieten we Rood Wit aantal mooie goals scoren met de tip in! Helaas. Maar wat ik zei, leerzame wedstrijd. Hoogtepunt van de wedstrijd? Prachtige individuele actie van Aimee die eindigde met nog mooiere doelpunt met haar backhand. 

 

4:1 Ruststand en eindstand 7:1 klinkt misschien heftig, maar met de team die Alliance Dames 1 heeft en met zo veel wedstrijden te gaan heb ik echt alle vertrouwen in dat we onze plekje in Overgangsklasse kunnen veroveren

 

Bedankt aan allemaal die kwamen kijken en we zien elkaar hopelijk 9 september waar anders dan op Alliance

 

Liefs

Petra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws