headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Eerste plek in voorcompetitie voor Alliance MB2

Nieuws afbeelding 16-10-2012
Het leek er in de voorbereiding al op dat dit een echt en hecht team zou worden en goed hockey zou gaan spelen. Maar ja, sport is sport dus ook hockey is hockey! Op papier kan alles kloppen met 14 supermeiden, een toffe coach en een topmanager maar gaan we dit ook terug zien op het veld???
 
Teamspirit
Om direct maar antwoord te geven op die vraag: JA, JA en nog eens JA! Zeer overtuigend en met goed hockey en een geweldige teamspirit, hebben de meiden van MB2 de eerste plek gepakt in de voorcompetitie. En dat tegen louter MB1-teams als bijvoorbeeld die van Haarlem, Reigers en Terriërs. Alleen de collega-dames van Hurley waren ook een MB2-team.
 
Met de meeste punten en veruit het beste doelsaldo (wat er dus niet eens toe deed) is MB2 eerste geworden. Omdat MB2 zo klinisch klinkt, hierbij de namen van de toppers: Mechteld, Myra, Alexandra, Lois, Maite, Justin, Bente, Romée, Lizzy, Lisa, Claire, Jasmijn, Charlotte, en Amber!
 
Topklasse
Jammer dat de KNHB de, welhaast niet sport-minded, regel hanteert om een tweede team uit een categorie (in dit geval dus MB2 in de B-categorie) niet te laten uitkomen in de B-league. Het zijn dus Haarlem en de Reigers die tweede en derde zijn geworden die daar om mogen gaan strijden… Dan maar lekker knallen na de herfstvakantie in de Topklasse en aldaar laten zien dat Alliance in de B-categorie over een brede (schaduw-)selectie beschikt.
 
Langs deze weg wens ik dan ook MB1 as zondag veel succes in de promotiewedstrijd om een plek op landelijk niveau!
 
Een betrokken ouder

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws