headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Uitgifte materiaal zaalhockey

30-11-2012
Klompriemen voor de zaal
Het is al geruime tijd niet toegestaan om in de zaal met klompen met riemen met metalen gespen te spelen, om schade aan de zaalvloer (en tegenstanders...) te voorkomen.
 
Sinds vorig seizoen mogen de gespen ook niet met ductape worden afgeplakt maar moeten speciale zaalriempjes met kunstof (klik)gespen worden gebruikt. Dit kan door de zaalleiding worden gecontroleerd en als het materiaal niet in orde is, kan de keeper een speelverbod opgelegd krijgen. Voorkom dit en zorg dat je de juiste riempjes hebt!
 
Komende dinsdag 4 december is de materiaalcommissie vanaf 20.00 uur in de bovenzaal aanwezig tijdens de zaalhockeyinformatieavond. Je kunt daar de riempjes, ballen en wedstrijdformulieren ophalen. Als je verhinderd bent, en je beschikt over  een locker op Alliance, mail dan het nummer van je locker naar de materiaalcommissie([email protected]) zodat wij de spullen in je locker kunnen leggen.
 
De keepers die nog zaalriempjes van vorig(e) seizoen(en) hebben, hoeven uiteraard niets te doen.
 
De materiaalcommissie gaat er van uit dat wie géén riempjes komt ophalen of niets van zich laat horen, geen riempjes nodig heeft. 
 
Check s.v.p. ook even of er zijriempjes nodig zijn (o.a. klompen van OBO Cloud en Yahoo) en laat dit ook even weten.
 
Zaalsticks
Ook voor keepers is het gebruik van zaalsticks verplicht!
 
Tot slot
Voor wie nog niet wist hoe leuk en opwindend keepen in de zaal kan zijn: klik hier en oordeel zelf!
 
  
Veel succes en plezier in het komende zaalseizoen!
De materiaalcommissie.
 
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws