headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 2 kampioen in de zaal!!

Nieuws afbeelding 12-2-2013
Wat krijg je als je 14 meiden die allemaal goed kunnen hockeyen en een fanatieke coach bij elkaar brengt? Dames 2, een kampioensteam! Na de eerste seizoenshelft op het veld staan wij ruim bovenaan en mogen we naar promotiepoule van de tweede klasse. Helaas, misschien een klasse te laag, maar we zullen wel moeten laten zien dat we kunnen hockeyen.
 
De zaal in
Goed, in de winter de zaal in, met de hoop op meer tegenstand. Dat was niet het geval, maar dat maakt de prestatie niet minder mooi. Want met een doelsaldo van 100+ zijn wij zaalkampioen geworden! Hopelijk kunnnen we dit op het veld voortzetten en maken we er een mooie en gezellige tweede helft van het seizoen van!
 
Veel groeten van Dames 2
 
NB: niet op de foto staan: Valerie Blank, Juliana Sabelis, Jozien Timmers, Anniek Reehoorn, Sophie Arends, Priscilla Bos en Rianne Voerman. En speciale dank aan Tess Clement voor het invallen!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws