headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

SportWays-hockeykampen op Alliance in mei- en zomervakantie

Nieuws afbeelding 17-4-2013
In de meivakantie en in de zomervakantie vinden op Alliance weer hockeykampen plaats, georganiseerd door SportWays. Deze hockey(dag)kampen duren drie dagen van 9.00 tot 17.00 uur en zijn bestemd voor hockeyers van 10 tot en met 14 jaar, de ‘Young Stars+’.  

Internationals
In die drie dagen krijg je zowel ’s ochtends als ’s middags training, wordt er een toernooi georganiseerd en ook krijg je twee dagdelen training van internationals. In de meivakantie zijn dat Valentin Verga en Kitty van Male. Voor de zomervakantie zijn de internationals nog niet bekend. Naast de twee toppers bestaat de staf uit ervaren en gediplomeerde trainers en coaches.  

Kosten
De kosten zijn € 179,- en dat is inclusief een SportWayskamp-t-shirt, een bidon, tussendoortjes en gezonde lunches. Data zijn: 1 t/m 3 mei en 8 t/m 10 juli 2013.

Meer weten en aanmelden
Kijk voor meer informatie op www.sportways.nl om te weten te komen wie de andere internationals zijn en om je aan te melden voor een van de dagkampen. Ook kun je daar meer lezen over de overige hockeykampen van SportWays zoals in Amsterdam, Antwerpen en in Barcelona. Klik op onderstaande buttons om je snel op te geven :
- meikamp

- zomerkamp

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws