headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Heren 1 uit tegen Forescate (verslag 7 april)

Nieuws afbeelding 13-4-2013
Siberische luchtstroom, sneeuwbuien in de lente, temperaturen die sinds decennia niet meer zijn gemeten, onbespeelbare velden en winters ondergoed! Na weken smachten naar mooi weer, scheen zondag onverwachts dan eindelijk ze zon. De koude wind is langzaam gaan liggen, de winterbanden mogen eindelijk plaats maken voor zomers profiel en de door oma zelfgebreide kriebelsjaal kan eindelijk de kast in! 

Zonnebrillen
Het terras van Forescate stond al vol met rokjes, shirtjes en zonnebrillen toen  wij arriveerden en het zomers ogende weer bracht zelfs wat support uit Heemstede met zich mee. Dat blijft toch bijzonder!!

Grof spel
Het was een spannende en enerverende wedstrijd waarin beide teams heel hard moesten werken om niet voor elkaar onder te doen. Er werd fysiek hard, soms zelfs buitengewoon grof gespeeld. Dit resulteerde in meerdere gele kaarten voor beide teams, twee strafballen, frustraties, woede, onbegrip en blessures. 

Ons clubicoon, aka J-Z, aka Joris Zonjee zal voorlopig geen toto-winnaars kunnen vervoeren van en naar hun romantische diner... In een duel raakte hij, al dan niet door zijn tegenstander, geblesseerd aan zijn knie. Door de zwelling is nog niet duidelijk wat er precies aan de hand is maar een mri-scan liet voorzichtig blijken dat er wat banden stuk zijn en er mogelijk een scheur zit in het bot van de knie. Herstel gaat langer duren dan de rest van 't seizoen dus helaas moeten we het tot die tijd doen zonder de buitengewoon hardwerkende en slim spelende middenvelder. 

Energie
Na afloop van de wedstrijd waren we met elkaar eens dat deze wedstrijd niet de schoonheidsprijs verdiende. De grote verandering was wel dat we een wedstrijd wonnen die we aan 't begin van 't seizoen hoe dan ook hadden verloren. Het verschil zat in vertrouwen in elkaar en de energie die als een wervelwind over 't veld ging. Wij moesten en zouden dit winnen en dus bleven we vechten tot 't fluitsignaal. Resultaat: Forescate 2, Alliance 3.

Xenios
Zondag spelen we tegen de nieuwe koploper in de competitie: Xenios. Een ploeg die we eerder troffen dit seizoen waar we na een spannende wedstrijd met één puntje naar huis gingen. Het bleef 0-0. Het zal dus meer dan gewoon een spannende wedstrijd worden en natuurlijk hopen we op uw steun tijdens de 70 minuten! Uitkijkend naar 't gouden drankje, de drie punten, uw steun en de voorspelde 20° Celsius, salueren wij u!

Hoogachtend en met meest vriendelijke groet,

Alliance heren 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws