headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Gelijkspel voor Dames 1 tegen Voordaan (14 april)

Nieuws afbeelding 15-4-2013
Na weken koud weer kunnen we eindelijk lekker van de lente genieten, heerlijk. Wat is er met dit weer leuker dan een wedstrijd spelen ?

Vandaag staat Voordaan op de planning. Dat is een tegenstander die we de afgelopen drie seizoenen al paar keer zijn tegengekomen en van wie we geen één keer punten hebben kunnen pakken. Voordaan staat tweede en we weten dat we alles moeten doen om tenminste één puntje te halen.

Discipline
Voordaan begint een stuk scherper dan wij maar toch staan er twee hard vechtende teams op het veld. Onze belangrijkste opdracht is discipline. We creĆ«ren kansen, onze opbouw gaat prima tot aan de laatste aanname en de laatste pass. We zijn goed aan het verdedigen en Lex staat weer te vlammen in het doel. 

Helaas lukken vandaag allerlei kleine dingetjes 'net niet'. Het is een heel spannende eerste helft en het wordt snel duidelijk dat het ook heel spannend zal blijven. Er zijn diverse corners voor beide teams en een kansje hier en een kansje daar. Uiteindelijk wordt in de eerste helft niet gescoord.

Feller
In de kleedkamer passen André en Tembi een aantal dingen aan. We weten dat we moeten doorgaan met discipline, maar in de tweede helft moeten we echt een stuk feller aan de slag! 

Zo beginnen we ook. We weten dat we een grote kans hebben om punten te halen want  er staat niet hetzelfde Voordaan op het veld als het team dat we kennen. We weten dat we echt alles moeten geven. Helaas komen we door een foutje achterin op 1-0 achterstand.  Met genoeg tijd op de klok is er nog niks aan de hand. 

Marloes
Na paar weken blessure zal Marloes vandaag weer hockeyen en ze wordt op het juiste moment opgesteld! Zij maakt een van haar wonderlijke acties, loopt een stuk of drie tegenstanders voorbij en ze passt de bal briljant richting tweede paal waar Valerie de actie netjes afmaakt. 1-1 dus. 

Met ongeveer 15 minuten op de klok en een 1-1-stand wordt het nog superspannend op Voordaan. Er wordt keihard verdedigd en beide teams willen een tweede doelpunt maken. Door een aantal van onze snelle aanvallen komen we een paar keer bijna op 2-1. De grootste kans heeft Joanneke die op de strafbalstip net niet de liggende keepster van Voordaan kan passeren. Jammer...

Alles bij elkaar genomen zijn we blij met één punt. Onze niveau stijgt per week en dat is belangrijk. Toch weten we dat vandaag drie punten meer dan mogelijk waren. 

Volgende week: Groningen
Volgende week weer lekker thuis tegen Groningen. Dat belooft een heel spannende, leuke en vooral superbelangrijke wedstrijd te worden, dus als je tijd hebt, twijfel niet en kom ons aanmoedigen!

Groeten,
Petra

 

Reacties


Marije Vermeulen

15-4-2013 @ 15:23:26 |Supergoed gedaan meiden! Mooi resultaat. We staan langs de lijn aan te moedigen zondag!

Emma Heizenberg

16-4-2013 @ 22:04:21 |Groningen is gewaarschuwd!

Reageer op het nieuws