Heel Alliance !!

Dames 1 tegen Craeyenhout: 'Back again' (verslag 28 april)

Nieuws afbeelding 29-4-2013
Voor deze wedstrijd moeten we terug naar de club waar sommigen van ons vijf seizoenen geleden de degradatie uit de overgangsklasse meemaakten. Vandaag komen we terug om te vechten om in de overgangsklasse te blijven en de play- out niet te moeten spelen.

Blessures
Door aantal blessures is onze kracht vandaag niet 100%:  we missen Marleen en Chantal. Toch gaan we met alle vertrouwen de wedstrijd in.

Top-eerste helft
De eerste helft spelen we heel goed: slim, compact in niet-balbezit en we zijn heel gevaarlijk in aanval. We tikken Craeyenhout volledig weg en creĆ«ren aantal superkansen dankzij snelle counters. Helaas maken we maar één doelpunt doordat Rosan de bal intipt in bij de tweede paal.

Tweede helft: strijd
We weten natuurlijk dat onze tegenstander, net als altijd, in de tweede helft terugkomt. En dat doen ze ook. Vrij snel maken ze 1-1  en dan 2-1. Wij missen een strafbal en daarna wordt het echt een ontzettende strijd om terug te komen. Omdat Nicole in de eerste helft een bal op haar voet krijgt, missen we haar dan ook in de tweede helft. We werken echt hard maar het is helaas niet genoeg. Uiteindelijk verliezen we met 4:2.

3 wedstrijden = 9 punten?
We moeten nog drie wedstrijden spelen. Op zondag 5 mei spelen we een heel belangrijke wedstrijd thuis tegen Union. Die wedstrijd moeten we winnen! Dan spelen we op Hemelvaart uit tegen Union en we sluiten af uit op Helmond. In deze wedstrijden moeten we echt punten   behalen. En dat weten we. Dus kom ons zondag aanmoedigen!