Heel Alliance !!

Heren 1: winst tegen Fletiomare (verslag 28 april)

Nieuws afbeelding 29-4-2013
Zondag, dé zondag waarop het allemaal gebeuren moest. Na twee verloren wedstrijden moesten wij ons gaan herpakken. De trainingsweek verliep meer dan goed en de concentratie was naareen nieuw niveau getild, namelijk een niveau waarin spel en plezier bovenaan stonden.

Het weer was voor de derde keer op rij erg goed. Mooi moment om de drie-keer-scheepsrecht tot zijn recht te laten komen.

Hoge druk
De wedstrijd begon redelijk. We speelden hoge druk, al leek het meer op halve druk. Desalniettemin voelden de jongens van Fletiomare zich erg op de hielen gezeten. Het was een kat-en-muisspelletje geworden; net zolang wachten tot een goede kans zich voordeed. En na al twee keer in de cirkel te zijn geweest en één strafcorner, moest het wel gebeuren. En dat vond Hendrik ook, die de bal mooi meenam over de achterlijn, met één hand hooghoudend. Vlak voor de keeper speelde Hendrik hem voor goal langs en prikte Jasper hem er prima in: 1-0. Met deze stand gingen wij de rust in.

4-0
Kort na rust stonden wij meteen weer in de startblokken. Al snel viel door prachtig spel van Hendrik de 2-0 en hadden wij de wedstrijd redelijk in onze zak. Nog geen minuut later was Hendrik weer aan de bal en scoorde weer op weergaloze wijze de 3-0. Nog geen 5 minuten later wist Hendrik de 4-0 te scoren. Wat een wedstrijd beloofde dit te worden!

Strafcorners tegen
Fletiomare koos ervoor om hun keeper te wisselen voor een extra veldspeler. Al snel wisten wij de bal voorin te krijgen en scoorde Koen Paulus de 5-0. Toen kregen wij het toch nog redelijk zwaar en kregen wij twee strafcorners tegen, die allebei door Fletiomare in de hoek gesleept werden: 5-2.

Na een paar minuten kreeg Fletiomare ook nog eens een strafbal, die er net inging, vlak boven keeper Stijn: 5-3. Hendrik en Koen werden tegelijk het veld weer ingestuurd en nog geen 4 minuten later scoorde Koen Paulus uit een tip, die aangegeven werd door Hendrik: 6-3. We speelden de wedstrijd goed uit en de score eindigde ook met 6-3.