headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Geslaagd Kaatje Bitterberg-toernooi

Nieuws afbeelding 22-5-2013 Op tweede Pinksterdag waren de weergoden Alliance gunstig gezind. Oké, het had nóg beter gekund, met iets meer zon en die regen aan het eind van de dag had ook best weg kunnen blijven. Maar over het algemeen genomen was het een droge dag met een prettige temperatuur om te hockeyen. 

Samen spelen
En dat kwam goed uit want alle 18 teams die meededen aan het toernooi werkten zich in het zweet om winnaar te worden van één van de vijf poules en een beker mee naar huis te nemen. 

Het was een heerlijke dag waarop teams bestaande uit junioren, senioren, veteranen, niet-hockeyers, oud-hockeyers en ervaren rotten, samen speelden en hun best deden om iedereen aan de bal te laten komen en toch de pot te winnen.

Borrelhappen
Ook was er een clinic voor de kleinste hockeyers tot en met 8 jaar. Er was een heerlijke lunch, gezellige muziek en de dag werd afgesloten met borrelhappen voor elk team:  allemaal perfect georganiseerd door Floor Robertus.

 Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws