headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 1 opnieuw naar Helmond (verslag 2 juni)

Nieuws afbeelding 3-6-2013
We speelden onze laatste competitiewedstrijd uit tegen Helmond, een tegenstander waaraan sommigen van ons zure herinneringen hebben. Jullie kunnen je vast ook de twee uitwedstrijden tegen Helmond herinneren van vorig jaar tijdens de play-offs. Zoals Aimee het 's avonds voor de wedstrijd noemde, hadden we "echt een appeltje met ze te schillen". 

Niks te verliezen
Het ging dus om Helmond, het team dat niks meer te verliezen heeft omdat het al gedegradeerd is. Ook ging het om de laatste plaats in de poule en om de vraag wie onze tegenstander volgende week wordt. 

Ik zal de wedstrijd heel kort beschrijven (en daarna moeten we 'm meteen vergeten). Vrij snel kwamen we op 1-0 voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Helmond. Vervolgens kreeg Helmond een aantal corners waaruit ze 1-1 scoorden met een directe slag die echt niet te stopen was. Uit een rebound van Laura maakten wij toen ons tweede doelpunt. 

Hetzelfde meisje
Ook kregen we een strafbal die we helaas misten. Toen scoorde Helmond weer uit een strafcorner: hetzelfde meisje, dezelfde harde klap in de hoek. Uiteindelijk scoorde Helmond door een verdedigende fout van ons het laatste doelpunt van de wedstrijd uit een mooie individuele actie van een aanvalster.  

Geen succes in Helmond
Het moge duidelijk zijn: in Helmond hebben we geen succes. En ook hebben we vandaag echt iets geleerd. Ik beloof jullie bij deze dat we er de komende twee weken echt voor gaan om met jullie support te laten zien dat Dames 1 van Alliance niet voor niets in de Overgangsklasse speelt. 

We weten nog niet wie onze tegenstanders worden. Dit wordt vast snel bekend dus hou de site in de gaten. En kom ons aanstaande zondag 9 juni aanmoedigen. We hebben jullie hard nodig!

Groeten
Petra

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws