headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Ouders op het veld - deel 1

Nieuws afbeelding 6-6-2013 Afgelopen woensdagavond 5 juni is voor de eerste keer het hockey-event "Ouders op het veld"georganiseerd. Doel van dit event is om ouders van de jongste jeugd (die bij aanmelding van hun kind hebben aangegeven dat ze hockeyervaring hebben) te interesseren voor de seniorenafdelingen van Alliance.

Ondersteund door vertegenwoordigers van de veteranen en trimmers werd o.l.v. Bart Wieser en Nanno van der Werff een uitdagende training georganiseerd voor ongeveer 25 ouders en was er na de training ruimschoots gelegenheid om informatie uit te wisselen.

Vanzelf werd de training afgesloten met een onderling partijtje en het was mooi te zien hoeveel onopgemerkt hockeytalent er op onze vereniging rondloopt. De reacties na afloop waren zonder uitzondering heel positief en alle deelnemers hebben een hele leuke avond gehad.

We willen deze avond graag een vervolg geven aan het begin van volgend seizoen.
Wil je op de hoogte gehouden worden en op tijd een uitnodiging ontvangen, meld je dan aan via [email protected].
Dank aan het organisatiecomité voor al het werk de afgelopen weken!

Klaas van Veen - Bestuur SeniorenReacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws