headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Hockeykampen van Sportways op Alliance

Nieuws afbeelding 12-6-2013
Van 8 tot en met 10 juli zijn er hockeykampen voor twee leeftijdscategorieën op Alliance. Er is een kamp voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar en een kamp voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar.

SportWays Kids dagkamp  
SportWays Kids is een minihockeykamp voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. ’s Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining, ’s middags spelen ze een toernooi en aan het eind van de middag spelen ze diverse andere sporten, spellen en hockeyvarianten, zoals unihockey en knotshockey. 

Het thema van dit hockeykamp is 'Wild West'. De kosten voor twee dagen zijn €125 en voor  of drie dagen € 169,-. Klik hier voor meer info en aanmelden.

SportWays YoungStars+ 
Kinderen van 10 tot en met 14 jaar kunnen deelnemen aan het YoungStars+-kamp op Alliance.  Zowel in de ochtend als de middag is er een uitdagend hockeyprogramma, aan het eind van de dag een kamptoernooi en twee dagdelen training van internationals  Olmer Meijer en Ronald Brouwer (Bloemendaal heren 1 en winnaars van de EHL 2013).  

De staf bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers en coaches. De YoungStars+ hockeykampen zijn driedaags, kampdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 179,- inclusief een t-shirt, een bidon, tussendoortjes en gezonde lunches. Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie.

Beschikbaarheid van internationals is onder voorbehoud en afhankelijk van de programma’s van de nationale teams en clubverplichtingen.Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws