headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

SportWays hockeykampen in de herfstvakantie op Alliance

Nieuws afbeelding 8-10-2013
In de herfstvakantie organiseert Sportways weer 2 enorm leuke hockeykampen ( op onze eigen velden van Alliance). Noteer in je agenda : van 21 tot en met 23 oktober, het Sportways Kids-kamp en het Sportways-YoungStars-kamp. Heb jij je nog niet opgegeven ? Kijk dan hieronder voor alle informatie over deze 2 kampen. Wees er snel bij want vol = vol.

Sportways Kids-kamp
Het SportWays Kids minihockeykamp is een dagkamp voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar.  's Ochtends krijgen de kinderen op hun eigen niveau hockeytraining, 's Middags spelen ze een toernooi en aan het eind van de middag spelen ze diverse andere sporten, spellen en hockeyvarianten, zoals unihockey en knotshockey. 

Het thema van dit hockeykamp is Piraten en Prinsessen. De kosten bedragen € 125,- voor twee dagen en € 169,- voor drie dagen.

Bekijk dit filmpje voor een impressie van een Kids-kamp. Voor meer info en aanmelden klik je hier.

SportWays YoungStars-kamp
Dit (dag-)kamp is een logisch vervolg op het SportWays Kids-kamp en is bedoeld voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Ook op dit kamp krijgen de kinderen in de ochtend en in de middag een uitdagend hockeyprogramma aangeboden, met aan het eind van elke dag toernooirondes. 

Het Young Stars-kamp duurt drie dagen en kost € 169,- Voor meer info en aanmelden ga je klik je hier. Bekijk dit filmpje voor een impressie van een YoungStars-kamp.

Reacties


Frederique van den Berg

14-10-2013 @ 18:09:49 |Leuk

Reageer op het nieuws