headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Heel Alliance !!

Strawberries-Alliance Dames 1 (6 oktober): 0-2!

Nieuws afbeelding 8-10-2013
Zondag 6 oktober speelden we in Driehuis tegen de Strawberries. Het was prachtig weer, we hadden veel publiek en dus hadden we er natuurlijk weer veel zin in.

De eerste helft begon en we gingen fel van start: we waren klaar met het verliezen of gelijk spelen. We wilden per sé winnen. Drie punten halen in Driehuis, dat was ons doel! Vanaf de eerste seconde waren we sterker en hadden we het betere van het spel in deze helft. We kwamen op een 1-0 voorsprong door een mooie actie en een bekeken schot op doel van Margot: haar eerste doelpunt voor Alliance Dames 1!

Gele kaarten
De tweede helft bleven we ons eigen spel spelen. We hadden minder overwicht dan in de eerste helft  maar we bleven strijden voor de overwinning. Aanvoerster Aimee had in de voorbereiding gezegd dat we met een over-mijn-lijk-mentaliteit moesten spelen, en zo speelden we ook. Dit was ook nodig tegen het fysiek sterke en strijdlustige Strawberries. En toen kwamen we opeens met 9 man te staan door gele kaarten  voor Lau A. en Valerie. Het was even spannend maar we hebben het goed opgelost en onze koppies erbij gehouden. Zo snel als de eerste helft ging, zo langzaam leek de tweede helft te gaan. In de laatste seconde kregen we nog een strafcorner die Nicole er prachtig inschoot: 2-0 en we hadden de drie punten te pakken!

Volgende keer
Aanstaande zondag 13 oktober hebben we opnieuw een spannende wedstrijd thuis tegen Haarlem om 12.45 uur. We gaan er weer met z’n allen tegenaan. Kom ons zeker aanmoedigen!