Heel Alliance !!

Dames 1 – Amstelveen uit (0-2) op 3 november

6-11-2013
Zondag 3 november speelden we weer een potje tegen Amstelveen, in Amstelveen. Helaas scheen het zonnetje niet maar het was prima hockeyweer. We hadden goed getraind en we zouden er 70 minuten tegenaan gaan.

Sterke druk
We begonnen de wedstrijd en speelden prima. We liepen goed, alleen Amstelveen gaf een sterke druk. Toch waren we sterk aan de bal en kwamen we er af en toe goed doorheen. Het lukte ons echter niet om de kansen goed te benutten. Helaas zorgden enkele goede acties van Amstelveen ervoor dat we 1-0 achter kwamen te staan in de eerste helft.

Bikkels
De tweede helft begonnen we weer met nieuw enthousiasme en we waren vastbesloten te gaan scoren. Het weer zat eventjes niet mee toen het heel hard begon te hagelen. Bikkels als we zijn, trokken we ons daar weinig van aan. We speelden goed maar wisten geen grote kansen uit te spelen. We liepen zelfs verder achter de feiten aan toen Amstelveen de 2-0 maakte. Er werd hard geknokt om nog het beste eruit te halen, maar het lukte ons helaas niet om nog doelpunten te maken. De wedstrijd eindigde met een
2-0 verlies.

Volgende keer: tegen USHC thuis
Volgende week zondag 10 november spelen we weer op eigen veld, thuis tegen USHC. Aanvang 12:45 uur. Kom ons zeker aanmoedigen want dat hebben we, juist nu, hard nodig!