headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie E

Meisjes E testen ook de Lasagne van Robert

Nieuws afbeelding 5-10-2014 Afgelopen vrijdag hebben 25 meisjes van verschillende E-teampjes (ME7/ME8/ME10) ook mogen genieten van de -ondertussen beroemde en overheerlijke - verse lasagne van Robbert op Alliance. Op vrijdagavond direct na de training om 19.00 uur met zijn allen gezellig aan tafel is een super gezellig, gezond en bovendien efficiƫnt idee! Robbert en de begeleidende (rij-) ouders bedankt! Ondanks de plotselinge grote opkomst hebben alle meiden heerlijk gegeten en had Robbert meer dan genoeg.

Daarna nog even lekker rondrennen op de velden ...en verstoppertje in de kleedkamers... een klein ijsje ....en het feest was compleet! Voldaan ging iedereen snel naar huis want voor de meesten was het de volgende ochtend weer vroeg melden op de velden voor de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws