headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Alle Senioren

Heren Jong 1 krijgt een nieuwe impuls!

Nieuws afbeelding 2-11-2016 Olivier (Nr 12) en Kees (Nr 6) zagen het ook afgelopen zondag, naast het vele publiek langs de zijlijn. Een terugblik op afgelopen zondag thuis tegen Pinoké HJ1.
 
Wat een verschil met de eerste ontmoeting! We begonnen furieus en nu eens geen tegengoal in de eerste paar minuten. Nee, daarentegen stond er na 20 minuten 2-0 vóór op het scorebord! Twee maal Mees Wonders met schitterende doelpunten. Dat was andere koek. Linies gesloten en mooi hockey. Precies zoals we het willen brengen. Toch voor rust de 2-1. In de rust afspraken om de rust te bewaren en de linies gesloten te houden. Start 2e helft. Al vrij snel 2-2. De druk werd aanzienlijk hoger, en dat was ook te merken aan ons spel. Met een mooie combinatie komen we wel weer op 3-2. Is het fysiek, is het mentaal? Pinoké is in staat om uit te lopen naar 3-6. Oei, dat is pijnlijk en zeer jammer. In de laatste minuten een strafbal die de pijn iets verzacht. De korte samenvatting luidt dus: Eerste helft zeer goed, tweede helft…..
 
Wat heeft dit team nodig buiten de goede inzet die er absoluut is? Een nieuwe impuls! En die is er. Thomas Scherpenzeel, TC van de jeugd selectie, coach van JC1 en enkele andere functies binnen Alliance wordt trainer en coach van HJ1! Afgelopen dinsdag avond meteen spijkers met koppen geslagen. De lijn is uitgezet en de jongens zijn op de hoogte. Nu is HJ1 echt het selectieteam dat nog miste bij Alliance! Doel: deelname landskampioenschap 2017? Te hoog gegrepen? Wie weet. Thomas welkom!
Dit betekent ook dat we afscheid nemen van onze interim coach, Jur van Laar, die binnen zijn mogelijkheden het team heel goed heeft gecoacht. Jur, super dank voor je inzet, namens het hele team!  
 
Volgende ontmoeting is Mijdrecht uit. Ik heb er alle vertrouwen in!
 
Roelof ten Broeke
Teammanager HJ1

Reacties


Paul Heizenberg

2-11-2016 @ 10:46:33 |Goed bezig Roelof. Complimenten!!!

Reageer op het nieuws