headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage

Briefing Bondsscheidsrechters NH bij Alliance

Nieuws afbeelding 3-3-2017 Donderdag  2 maart was er ’s avond in het clubhuis van Alliance een briefing voor alle bondsscheidsrechters in Noord Holland. Jaarlijks wordt, vlak voor de start van het veldseizoen, vlak voor de zaalhockey start en zo ook voor de start van de tweede seizoenshelft op het veld, een bondsbriefing gehouden.
Rob ten Cate, oud-internationaal scheidsrechter en voorzitter van Bondsarbitrage in Noord Holland gaf de  briefing. Fluiten is teamwork en dan is het goed om tijdens de briefing de heldere landelijke afspraken als groep met elkaar door te nemen.
Er waren in totaal zo'n 100 bondscheidsrechters en CS+ers aanwezig, daarnaast was er ook een enkele coach aanwezig.

Op Alliance worden regelmatig opleidingen van de KNHB verzorgd voor bondsscheidsrechters in opleiding, bijscholingscursussen, fitheidstesten en opleidingen voor CS+ers. Op deze manier draagt Alliance graag bij aan de optimale kwaliteit van de bondsscheidsrechters in Noord Holland.

Alle spelregels, alsmede de briefings van de KNHB zijn terug te vinden op onze website via hockey onder de knop regels. Heb je een keer een vraag over de regels, mail gerust naar [email protected]


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws