Hockey & Trainingen

Alliance HJ1 - Mijdrecht HJ1

Nieuws afbeelding 25-9-2017 Garrone ijstaart bij winst? Dat zou ff lekker zijn!

Eerst maar eens laten zien dat we onze NK titel eer aan doen. 24 september begint met mist op het veld. Tijdens de warming up al snel een San Blas strandweertje. Mijdrecht beruchte tegenstander. Meer zeg ik niet. Scherpe instructies moeten de domper van vorige week rechtzetten.11:00 furieus uit de startblokken. Mees meteen te furieus. Terecht geel. In de 11e minuut een rommelgoal uit een sc gemaakt door Etienne. We zijn absoluut de bovenliggende partij maar het rendement blijft mager. 23e minuut mooie tegengoal. Kan niet anders concluderen.
In de rust terecht zwaar teleurgestelde coach. Aansluiten en nog eens aansluiten. Spitsen bereiken! Over het aantal terechte strafcorners hadden we niet te klagen. RENDEMENT!Zelfs in de tweede helft was de boodschap nog niet helemaal overgekomen. 44e minuut Mijdrecht zelfs meer dan terecht op voorsprong. De uitnodigingen werden verstuurd en toen begon het feest van Stijn Vonk. 55e en 58e minuut! Met 2 man minder op het veld bij Mijdrecht moesten we de overwinning compleet maken. Ian waar was je al die tijd? BAM 63e minuut was ie er. Uitspelen en de eerste gewonnen pot is binnen. Nog veel strafcorners oefenen te gaan en meer. Volgende wedstrijd 1 oktober thuis tegen Xenios HJ1. Aanvang 11:00.