Heel Alliance !!

Haarlem Dames 1 - Alliance Dames 1

Nieuws afbeelding 11-10-2017 Met het motto "als de zon niet schijnt, moeten we zelf maar shinen" stapten we afgelopen zondag het veld op bij onze rood-blauwe tegenstander. Zo gezegd zo gedaan, shinend begonnen we aan de eerste helft. Alleen na 20 minuten spelen was de glitter & glamour er een beetje af bij ons. Slordig, dat was het juiste woord. En dat werd afgestraft. Een strafcorner tegen leverde uiteindelijk een strafbal op. 1-0 achter. Niet dat Renee kansloos was, tegenover de strafbalneemster van Haarlem, zeker niet. Het scheelde een halve centimeter of ze had met het puntje van haar stick de bal uit het hoekje getikt, topper! (Misschien voortaan met de stick van Bo gaan keepen Ree?)Maar voor slordigheid was verder geen tijd op deze herfstachtige zondagmiddag. Dus herpakten we ons snel en waren we verder de hele wedstrijd de betere partij. Vooral de tweede helft hebben we behoorlijk wat kansen gecreëerd, maar het scoren wilde niet helemaal lukken. Totdat Ier uit een strafcorner de bal exact in de kruising tipte. Een zeer welkome gelijkmaker! En niet veel later schoot Noor met haar backhand de bal in het net en stonden we ineens op voorsprong. En het kansen creëren ging vrolijk door, het scoren helaas niet... Ook een strafcornerregen (waren het nou 8 strafcorners achter elkaar?) leverde geen goaltje meer op. Het was nog even billenknijpen toen de strafcorner 3 minuten voor tijd aan de andere kant gegeven werd. Het zou toch niet...? En nee, het zou inderdaad niet. De 3 punten bleven bij ons en met een big smile op ons gezicht stapten we in de auto richting Bennebroek waar we onze heren ook een punt mee naar huis zagen nemen.De tussenstand: 9 punten uit 5 wedstrijden. En dat is goed voor een 5e plek (linkerrijtje!). En met 2 punten achter op de nummer 2 kan er komend weekend weer van alles gebeuren. En we hopen natuurlijk dat jullie daar allemaal bij zijn! Aanstaande zondag spelen we om 12.30 thuis tegen Xenios. Tot dan!!!!!!X Dames 1