headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Arbitrage

Spelregeltoetsen D-jeugd

Nieuws afbeelding 16-11-2017 Net als vorig jaar hebben alle D-teams een spelregeltoets gemaakt. Het doel is om te kijken hoe goed onze D-tjes de spelregels al kennen en spelenderwijs de kennis te vergroten. Alle coaches en trainers zijn op de hoogte van de leerpunten en het resultaat.
De toetsen zijn echt goed gemaakt, 14 van de 16 teams hadden een voldoende met het gemiddelde van de antwoorden van het team. Twee teams moeten er nog wat aan doen.Winnaar is  geworden MD2 met een teamgemiddelde van bijna 17 goed van de 20 vragen. Gefeliciteerd dames! Op de tweede plaats MD1 met een teamgemiddelde van ruim 16, en derde was MD7 met bijna 16 goede vragen.
Een bijzondere vermelding is er voor Eveline Roelofsen van MD1 die alle vragen goed had beantwoord,Van de jongens staat JD1 met bijna 15 goed op de 6e plaats, JD2 tiende (bijna 12 goed) en JD3 de 11e plaats (bijna 12 goede vragen).De Arbitragecommissie heeft het best scorende team én Eveline Roelofsen beloond met het eten van taart na hun training. Volgend seizoen worden er in september en oktober weer spelregeltoetsen afgenomen voor de D-jeugd. Doe je best!

Namens de Arbitragecommissie, Jaap Kleijn


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws