Zaalhockey

Zaal JC1 - Samenvatting 4e weekend

Nieuws afbeelding 8-1-2018 Voor de Kerst lagen we op schema voor het districtskampioenschap (DK) met een 3e plaats in de competitie. Het Saturnus toernooi getraind en afgelopen dinsdag 2 januari een extra training samen met JC12.
---
Vrijdagavond de laatste training voor dit weekend met maar 5 spelers aanwezig. Wintersport, een blessure bij de keeper en 1 man ziek thuis, het zit niet mee. Dan maar een oefenwedstrijd tegen de coaches en enkele vaders. Het wordt een pittig potje met lichte blessures... voor gelukkig de vaders.
---
Zaterdagmorgen 1e wedstrijd tegen Hurley. We zijn tot onze 'verbazing' helemaal compleet en hebben een keeper teveel.  Met de blessure van onze keeper hebben we de keeper van JC12 ook meegevraagd. We laten beide keepers 1 helft spelen, misschien wel in de hoop de tegenstander te verrassen. 1-0 achter, 2-1 voor, 3-2 achter, 3-3... en dan slaat de vermoeidheid toe. We verliezen vlak voor tijd met 4-3.
---
Nog geen man overboord, als Bloemendaal zijn werk doet tegen Amsterdam... maar dat doen ze niet, ze spelen gelijk. Echter, als Amsterdam Bloemendaal partij kan geven, dan kunnen wij dat ook!
---
We beginnen slap tegen Bloemendaal, dat al een week of drie zonder keeper speelt en het gewend is. Na 1 minuut staan we al met 1-0 achter. Dan houdt iedereen zijn positie, en schiet op doel zodra de cirkel is bereikt, zoals afgesproken. Er gaan er 3 achter elkaar in, en zo gaan we met 3-1 voorsprong de rust in! Het vertrouwen is terug, vasthouden nu. Maar de 2e helft voert Bloemendaal de druk sterk op en buigt de 3-1 achterstand om in een 6-3 voorsprong. We rechten onze rug nog eenmaal en komen terug tot 6-5, maar krijgen vlak voor tijd nog een doelpunt tegen en gaan er met 7-5 af...