headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie D

ABN AMRO 3 vs 3 cup komt naar Alliance op 22 april!

Nieuws afbeelding 2-2-2018

Wat is de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup? 

Vrij simpel, het grootste 3 vs. 3 toernooi van Nederland! D-jongens of D-meisjes stellen een team samen van 3 spelers of speelsters, hiermee kunnen ze zich inschrijven en nemen ze deel aan 1 van de 5 regionale voorrondes. Bij deze voorrondes zijn plaatsen te verdienen voor de landelijke finale op HC Rotterdam tijdens de finaledag van de ABN AMRO CUP (september 2018) voor de heren hoofdklasse. Voor de finale van de ABN AMRO CUP wordt de finale van de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup gespeeld in het stadion van HC Rotterdam. Voor zowel de meisjes als de jongens!

 

Per voorronde kunnen 40 jongens en 40 meisjes teams meedoen. Deze worden verdeeld in 8 poules van 5 teams. Dat betekent, minimaal 4 wedstrijdjes van 8 minuten. De nummers 1 en 2 van de poule plaatsen zich voor de achtste finales, ‘de laatste 16’. Bij winst van deze ronde plaats je je voor de finaledag. Uiteindelijk worden de knock out rondes tijdens de voorrondes gewoon uitgespeeld en hebben we ook hier gewoon kwart-, halve en finales.

 

Alle informatie is te vinden op https://www.abnamro3vs3cup.nl/ , hier kan je je ook inschrijven.

 

Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden! Dus geef je snel op en speel de sterren van de hemel op 22 april op Alliance met wellicht zicht op een mooie finale dag in Rotterdam.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws