headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie E

M6E2 wint van Bennebroek M6E1

Nieuws afbeelding 11-2-2018

M6E2 wint spannende derby van Bennebroek M6E1 als slot van wintercompetitie!

 

Vandaag stond de derby met Bennebroek op de agenda. Het beloofde een spannende pot te worden, te meer omdat er de nodige klasgenootjes in de beide teams zitten. Na een goede warming up begonnen de meiden sterk, maar werden al wel behoorlijk in de verdediging geduwd door Bennebroek. Ondanks een aantal mooie reddingen van keeper Suus scoorde Bennebroek snel 0-1. En 0-2 volgde ook al snel na een mooie aanval van Bennebroek. Tot overmate van ramp kreeg Sara knoeperhard een bal tegen haar hoofd waarna ze naar het ziekenhuis moest om haar wenkbrauw te laten hechten. Het team was een beetje aangeslagen van de schrik, maar gelukkig was het meteen rust.

Na de rust ging Alliance (zonder wissels) er vol tegenaan. Er werd gestreden voor elke bal en beetje bij beetje kreeg Alliance de overhand. Marte zag Zenna-Maria vrijstaan en passte de bal perfect, vervolgens keek Zenna-Maria goed en passte de bal voor de goal langs waar Mazarine de bal slim met een mooie intikker in het goal sloeg, 1-2! Bennebroek probeerde met man en macht om een doelpunt te maken, maar achterin was Annick de baas! Zij verdedigde samen met Zenna-Maria en Ronni ons doel als leeuwinnen en Bennebroek kwam er maar niet door. Ondertussen was Mazarine scherp voor de goal toen zij een mooie pass kreeg van Marte, en scoorde zij de gelijkmaker met een mooie klap, 2-2! Alliance werd maar sterker en sterker, alhoewel Suus nog wel een paar mooie reddingen moest verrichten. En toen was het weer spits Mazarine die een briljante pass van Marte kreeg en er vandoor ging. De keeper van Bennebroek kwam op haar afgestormd maar Mazarine bleef koel en schoot de bal langs de keeper, 3-2! De meiden van E2 zijn superblij. Wat een spannende wedstrijd, Bennebroek dringt nog aan in de slotfase, maar verdedigers Ronni, Zenna-Maria en Annick kom je niet zo maar voorbij! En dan fluit de scheids af, YES, gewonnen!

Wat een knappe prestatie van de meiden, om zonder wissels een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 winst. Suus, Ronni, Annick, Zenna-Maria, Marte, Mazarine: jullie hebben hard geknokt én goed gehockeyd. En gelukkig gaat het met Sara ook al weer goed. Dit belooft wat voor de lente competitie (als Pien er ook weer bij is)!

Reacties


Milou Schoone

12-2-2018 @ 15:27:52 |Goed meisjes!! 🏑🎊

Reageer op het nieuws


Agenda

Nog geen agenda punten.
Gehele agenda