Heel Alliance !!

IDC 2018 Nieuwegein HJ1 - Alliance HJ1

Nieuws afbeelding 23-3-2018 IJzige kou was het kenmerk van de tweede wedstrijd uit een reeks van tien om onze doelstelling te halen: Deelname aan het NK Jong Senioren op 23 juni in Amersfoort.

Beleef het allemaal mee via de opengestelde kanalen. NIEUW nu ook via Youtube! Delen is leuk, abonneren ook! Facebook: Alliance jong heren 1 / Instagram: hj1alliance / Youtube: hj 1 mhc alliance.

18 maart, praktisch alle wedstrijden afgelast vanwege de kou en harde wind. Zo niet onze pot in Nieuwegein. Met buiten een gevoelstemperatuur van -10 begon de dag binnen met een warme kop koffie. Onderweg langs Amstelveen, Vinkeveen, Abcoude en kilometerpaal 47,6. Voor een dicht hek werden we warm verwelkomd. We kregen steeds meer frisse zin. De laatste keuring door de scheidsen was positief. 10:30 start wedstrijd. Zowaar met zon, maar nog steeds verschrikkelijk koud. Eerste stuk aftasten en proeven hoe de oranje-wit-blauwers het spel zouden neerzetten. Duidelijk. Ons spel was feller maar nog niet perfect. Door een prima aanval en dito afmaken scoorde Etienne Weijers in de 11e minuut 0-1. Een goed genomen strafcorner van Nils ging maar net naast. We wisten dat we hier het spel konden maken. Toch bleef het tot aan de rust bij deze schamele 0-1. In de tweede helft hebben we het spel veel beter onder controle. In de 42e minuut scoort Stijn Vonk 0-2. Een laatste tikje van Tom Lahnemann, die de bal van richting verandert, betekent de 0-3 in de 47e minuut. Bij een counter van N’gein blijkt een droog veld niet goed te glijden en zit onze keep  er goed naast, 1-3. Matteo Vermeulen tikt daarna heerlijk binnen, maar de scheidsen keuren de goal af. Het zal. Nog een laatste wapenfeit bij een strafcorner in de 66e minuut. Op strak aangeven van Job Wiezer haalt Watse Kleuver verwoestend uit in de rechter bovenhoek. Eindstand 1-4. Ten opzichte van de grootste concurrenten (Pinoké HJ1- Phoenix HJ1 eindstand 2-2) een prima prestatie.Nog acht te gaan. Eerstvolgende wedstrijd, zondag 25 maart 10:45 THUIS tegen Kampong HJ1. Kijk vooral de beelden op FB, Insta en Youtube. Tot volgende week weer!