headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Logo op nieuwe Osaka kleding

Nieuws afbeelding 25-9-2018
Bij sommige kledingstukken uit de nieuwe Osaka-lijn laat het Alliance logo los. Dat is heel vervelend en niet zoals het hoort. Er wordt dan ook hard gewerkt aan een oplossing. Uiteraard wordt de kleding, waarbij dit gebeurd is, straks omgeruild voor een goed exemplaar. Echter, allereerst wordt onderzocht waarom het loslaat. Dit om te zorgen dat het niet nogmaals gebeurt. Hiervoor is nog even tijd nodig.

Wat moeten jullie doen.
Nog even niets. Als we vanuit Osaka horen dat de oplossing gereed is, dan zetten we een nieuw bericht op de website. Dan kun je met de betreffende kleding naar Hockey Republic voor een nieuw exemplaar. We verwachten binnen een week een definitief antwoord te hebben.

Mocht je met je team het plan hebben rugnummers te laten drukken op de kleding, wacht hier dan nog even mee tot na de omruilactie.

Reacties


Emma Heizenberg

27-9-2018 @ 07:29:27 |Het rokje is een soort donkerbruin en niet gitzwart en heeft vreemd "taps" model. De achterkant van het shirt is geheel zwart en dat is jammer. Er zit geen kraagje meer op en daardoor lijkt het meer op een T-shirt. En nu dit nog.

Johan van Hengel

29-9-2018 @ 11:38:29 |Het herkennen van je eigen team is erg lastig met de zwarte achterkant zeker als de tegenstander ook een donker shirt draagt.

Reageer op het nieuws