headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Toernooien

Save the date! Alliance Beach bam! E/F toernooi op zaterdag 29 juni

Nieuws afbeelding 17-4-2019 Dit jaar organiseert Alliance het eerste Beach Bam! E/F toernooi voor 3-, 6- en 8-tallen. Sluit samen met je team het seizoen af met een Bam! Ben je nieuwsgierig hoe het is om als F in een 6-tal te spelen of wil je nog even lekker even een paar partijtjes spelen met je team? Dit is de laatste mogelijkheid op de club voor de zomervakantie!


Wedstrijdjes en fun!

Het thema van het toernooi is: lekker chillen zoals op het strand. Uitrusten op de lekkere strandstoelen en je krijgt je lunch onder een parasol. En natuurlijk zal een lekker muziekje niet ontbreken. Tijdens in totaal 100 minuten hockey knal je met je team een paar goals. Tussen de wedstrijden door hoef je je niet te vervelen, je leert tricks, strafballen en er zijn waterspellen. Ben je helemaal uitgeput dan is het tijd voor chillen met een ijsje. Overtuig de jury op de catwalk dat jouw team bestaat uit echte Beach Bam!mers met de creatiefste strandoutfit en verdien een mooie prijs.

En het werd nog gezellig…

Aan het einde van de dag is er een aangeklede borrel voor de ouders, de Beach Bam!mers vermaken zich prima alleen! En als je wilt, eet je gezellig nog een hamburger van de BBQ mee.

Zet alvast zaterdag 29 juni in je agenda, we komen snel met extra informatie. Kun je niet wachten met schrijven, ga dan hier naar het inschrijfformulier, Alliance teams krijgen voorrang!

Voor vragen kun je ons bereiken via [email protected]

De toernooicommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws