headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie D

Dubbelslag voor JD2

Nieuws afbeelding 18-2-2020

De start van het seizoen was lastig voor de jongens D2. In de voorcompetitie werd vaak wel goed gespeeld maar konden de mannen het niet om zetten in resultaten. Met vaak ook een groter percentage 1ejaars D in onze gelederen, was het voor onze jongens duidelijk meer wennen aan het grote veld en elkaar dan bij de tegenstanders.

Na de herindeling maakte het team in de herfstcompetitie grote stappen en wist ongeslagen winterkampioen te worden. De taart was dan ook dik verdiend!

Deze goede lijn werd in de zaal doorgetrokken. Het was af en toe bikkelen, want door de smalle zaalselectie omdat een aantal jongens waren doorgeschoven naar het combinatieteam D1.2 en een langdurige blessure, hadden we soms maar één wissel. Gelukkig waren er altijd wel een aantal jongens van de D1.2 bereid om in te vallen. De jongens lieten zien wat knokken is en wat een topteam het is. Het laatste speelweekend moesten er nog twee punten gehaald worden om het 2e kampioenschap van het seizoen veilig te stellen, maar door het team werd met niets minder dan 6 punten genoegen genomen. Twee mooie winst partijen later was het kampioenschap een feit. Heel knap gedaan boys!!!

Wij kijken er al naar uit om jullie op het veld weer te zien schitteren!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws