headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie D

!!Pre-selectieschema meisjes D maandag 20 en dinsdag 21 april 2009!!

18-4-2009 Beste meiden,

Maandag 20 april a.s. gaat de pre-selectie van start. In bijgaand schema staan de tijden en details vermeld. Omdat jullie een grotere groep hebben worden jullie ook dinsdag 21 april verwacht. Dus kijk goed naar het schema in welke groep je zit en wanneer je verwacht wordt, de tijden kunnen nl. vari�ren.
Zorg dat je minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Ga vervolgens naar de wedstrijdtafel om te melden dat je aanwezig bent.

Hesjes/t-shirts en rugnummers
Helaas beschikt de club niet over voldoende hesjes. Voor groep 1 stelt de club de hesjes met rugnummer beschikbaar. Groep 2 dient zelf zorg te dragen voor een hesje of een t-shirt in de aangegeven kleur met een rugnummer. Maak er geen afstudeerproject van, maar zorg wel dat de kleur en het rugnummer duidelijk overkomen.

Wat als je niet door de pre-selectie komt?
Voor alle duidelijkheid willen we hier nogmaals aangeven dat wanneer je niet door de pre-selectie komt en je dus afvalt voor de selectietrainingen, je zal worden ingedeeld in een van de breedte teams. De uitslag van de pre-selectietraining zal te zien zijn op de site. Als je wilt weten waarom je bent afgevallen, zodat je aan die punten kan werken, kun je altijd per mail aan de technische leiding naar de reden vragen.
Het is natuurlijk niet leuk als de pre-selectie niet doorkomt, maar wij vinden het wel heel belangrijk dat je dan alsnog in een team komt waar je op jouw niveau kan spelen en waar het ook gezellig is. Bij het indelen van die teams maakt de categorieleiding gebruik van de TIPS beoordelingen en mocht je wensen hebben dan kun je dat doorgeven aan de categorieleider voor jouw categorie.

Als je wel doorgaat naar de selectietraining zal op de site het selectieschema te vinden zijn. Dit zal geplaatst worden uiterlijk 2 mei.

Mocht je naar aanleiding van deze mail of het schema nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

De technische leiding, alle trainers en de AHA commissie wensen jullie veel plezier en succes!


                                                               
                                                               
                                                               
                                                               
Bijlage