headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Alle Senioren

Manager DAMES 1 gezocht !!!

26-5-2008

Met ingang van het nieuwe seizoen 2008-2009 is Dames 1 op zoek naar een nieuwe manager. Heb je affiniteit met (top)hockey en met Alliance, ben je zelfstandig, enthousiast, weet je van aanpakken en sta je zondags toch al langs de lijn, neem dan eens contact op om te kijken of het managerschap van dames 1 wat voor jou is!

 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand van tussen de 25 en de 55 jaar, en ben je een vrouw dan is dat een pre. De manager is een onmisbare schakel in de professionele organisatie rondom het eerste team, reden te meer om eens de handen uit de mouwen te steken en samen met de ambitieuze groep aan de slag te gaan in Overgangsklasse.

De taken zullen bestaan uit ondersteuning in de organisatie van dames 1 samen met de nieuwe coach Elmarie Ferreira en assistente. Je zult minimaal één trainingsavond aanwezig zijn en op zondag bij de wedstrijden. Tevens zul je op zondag verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de tegenstander en de scheidsrechters, de ballenmeisjes, de lunch en andere taken met betrekking tot dames 1.

Uiteraard kun je naar eigen invulling hier nog een heleboel leuke taken aan toevoegen. De dames zijn alweer in voorbereiding voor het komende seizoen, dus hoe sneller je reageert, hoe beter! Voor vragen, interesse en ambitieuze of leuke idee├źn kun je contact opnemen met Dames 1 in de persoon van Elmarie Ferreira, [email protected] of 063-0789-628. Ik hoor graag van je!