headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Trainer / Coach Heren 1 gezocht!

Nieuws afbeelding 29-1-2021
Sjoerd Wolters – de huidige Trainer/Coach – van Heren 1 heeft aangegeven op zoek te gaan naar een volgende uitdaging. We kennen de ambities van Sjoerd en gunnen hem een mooie, volgende stap in zijn carrière. We zijn blij dat hij voortijdig zijn wensen heeft kenbaar gemaakt, zodat we tijd hebben om op te zoek te gaan naar een nieuwe Trainer/Coach voor ons Heren vlaggenschip.  

We zoeken iemand die een duidelijk plan voor ogen heeft en dat goed kan overbrengen op het team. We verwachten iemand met minimaal HT3 opleiding (of vergelijkbare opleiding en ervaring), maar ervaring met het mentaal sterker maken van een team en teamontwikkeling vinden we belangrijker dan de technische en tactische hockeyachtergrond.  

We bieden een jong team dat elkaar al jaren kent en kwaliteit genoeg heeft voor de 1e klasse, zeker met de instroom die er de komende jaren vanuit de jeugd weer bij komt. Je werkt nauw samen met de technisch directeur om de aansluiting tussen de leerlijnen vanuit de jeugd en Heren 1 te maximaliseren.  

Bij interesse: stuur je CV naar [email protected] ter attentie van Jarrit Hueting. We streven er naar om uiterlijk 15 maart rond te zijn.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws