headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bar & Clubhuis

Vertrek Robert Hannema per 22 januari 2022

Nieuws afbeelding 23-12-2021
Aan al het moois komt een einde!

Na 8 jaar trouwe dienst met veel hoogtepunten en geweldige herinneringen, heeft Robert helaas besloten om Alliance te verlaten voor een nieuwe uitdaging in de wijnhandel.

Robert is jarenlang het vertrouwde gezicht achter de bar van Alliance geweest.  Welke vrijwilliger heeft niet zich door Robert laten uitleggen hoe het koffieapparaat of de kassa werkt?  De maaltijden die hij met veel liefde voor de trainers bereidde zijn fameus. Met veel humor en oog voor gastvrijheid heeft Robert de afgelopen jaren een enorm positieve bijdrage geleverd aan de sfeer in het clubhuis en tijdens de vele events op de club. Hij heeft het verenigingsleven van Alliance sinds de club de bar weer in eigen beheer nam op een unieke manier vormgegeven. Robert is de gastheer, culinair specialist, BBQ-master, EHBO-specialist, receptionist en ambassadeur van Alliance. Voor een lekker kopje koffie, een versgebakken croissant of gevulde koek, een culinair broodje van de week of een met liefde bereide maaltijd, iedereen kan altijd bij Robert terecht. Hij is van alle markten thuis en op elke vraag weet hij het antwoord.  En met een niet aflatende energie heeft hij zich altijd ingezet voor de club. Niets was hem te veel.

Robert is de ideale barmanager, die elke club zou willen hebben. We zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij betekent heeft voor Alliance! We zullen Robert gaan missen en weten zeker dat we hem nog zullen zien.

Zaterdag 22 januari zal hij voor het laatst komen werken. Ondanks Corona zullen we uiteraard een mooi afscheid voor Robert verzorgen. 

Bedankt voor al die jaren trouwe dienst! 

Alle succes in je nieuwe werk en warme groet, namens het voltallige bestuur,
Michiel Keijzer
Bestuurslid Barexploitatie & Sponsoring


Reacties


Hestia de Vries

24-12-2021 @ 15:39:10 |Bedankt voor de leuke samenwerking , Ibert!

Angela Tromer

29-12-2021 @ 18:29:55 |Robert, heel veel succes met je nieuwe job! groet, Angéla Tromer 😀

Milou Schoone

13-1-2022 @ 19:49:14 |We gaan je missen Rob 😭

Reageer op het nieuws