headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bar & Clubhuis

Gezocht: Medior barmanager voor plm. 16 uur in de week!

Nieuws afbeelding 1-2-2022
Per 1 maart 2022 hebben we een positie voor een Medior Barmanager. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen zal de bar weer druk worden. Daar kijken we naar uit en we willen iedereen graag bedienen! 
Heb je een tussenjaar, zit je in between jobs of zoek je werk maar niet full time? Ken je iemand die hier goed bij past of denk je dat je dit eigenlijk zelf heel leuk vind, laat van je horen! We komen sowieso graag in contact met wie graag achter de bar staat.

Het vertrek van Robert was aanleiding om opnieuw te kijken naar de invulling van de werkzaamheden van de barmanager functie en we verwachten dat het meer inzet vraagt dan één barmanager kan leveren.

We zijn op zoek naar een (bij voorkeur ervaren) barmedewerker die het leuk vindt om zelfstandig de bar te runnen, affiniteit heeft met verzorgen en bereiden van maaltijden, kan meedenken over nieuwe menu’s en de barmedewerkers en barhoofden kan aansturen. Samen met de fulltime barmanager verdeel je de werkzaamheden.

We zetten in op een functie van ongeveer 16 uur in de week. Je werkt dan iedere week (tijdens het hockeyseizoen) op zondag en maandag en om de week ook op zaterdag. Andere uren zullen in overleg ingevuld worden. Minimale leeftijd 21 jaar.  Leuk als je een opleiding in horeca hebt maar dit is niet noodzakelijk. 

Voor meer informatie over de functie en de arbeidsvoorwaarden neem je contact op met Shira Gimes: +31617846221 of stuur een e-mail naar [email protected].
Heb je interessante weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Mail naar [email protected].