headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Spelenderwijs kennismaken met hockey & voetbal? Doe mee met Bitjes & Nopjes!

Nieuws afbeelding 17-2-2023
In maart start weer een nieuw blok van 10 lesuren. Hockey en voetbal staan centraal, plezier en veiligheid gaan voorop.

MHC Alliance en RCH bieden de mogelijkheid om kennis te maken met hockey en voetbal in de vorm van een sport- en spelprogramma voor kinderen van 4 en 5 jaar. De kinderen worden begeleid door een professionele sportinstructeur en jeugdtrainers van Alliance.

De kinderen krijgen een mooi Bitjes & Nopjes sportshirt, na elke training limonade en na afloop van het blok een echt certificaat! Daar zijn ze echt trots op.

Een lesuur duurt 50 minuten + limonade drinken. Je kan kiezen uit:
  • Woensdag 14.00 - 15.00
  • Woensdag 15.00 - 16.00
  • Zondag 10.00 - 11.00
Het zondag lesuur is al vol en we overwegen om een extra uur aan te bieden als hiervoor voldoende belangstelling is. Je kan dit aangeven in je reactie. Voor de lesuren op woensdag is nog plek en je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld de naam en geboortedatum van je kind, adres en telefoonnummer en gewenste dag en tijdstip.

Met sportieve groet,
Katrien Broeders, Categorieleider Bitjes & Nopjes
Claire van Diemen, Bestuurslid BreedtehockeyHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.