headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Tweede week kerstvakantie zaalhockeykamp op Alliance met international Floris Middedorp!

Nieuws afbeelding 28-11-2023

Ben je ook zo blij dat je weer zaalhockey kan spelen? Lekker in de warmte van de zaal. Wil je ook tijdens de kerstvakantie hockeyen en wil je meer leren over zaalhockey? Lees dan verder en geef je op voor een hockeykamp in de tweede week van de kerstvakantie in de Alliance Arena!

Lijkt het je leuk om een balletje te slaan met een hockey international? Dan is dit je kans! Floris Middedorp komt langs op dit hockeykamp op Alliance! Hij speelt zelf bij Amsterdam, heeft veel internationale wedstrijden gespeeld, de laatste FIH Pro League gewonnen en is dit jaar seizoen Europees Kampioen geworden. Wow!

Tijdens het zaalhockeykamp van onze partner SportWays kun je naar hartenlust hockeyen. Werk aan de schijnpush, perfectioneer jouw 1 tegen 1 skills of leer de rolpush. Tijdens de technische en uitdagende clinics komen allerlei zaalhockeytechnieken aan bod. Zo kan jij het zaalseizoen een kickstart geven.

Het hockeykamp is in onze mooie Alliance Arena blaashal, van 3 tot en met 5 januari 2024 voor spelers tussen de 8 en de 14 jaar oud. Je kan kiezen uit 2 of 3 dagen.