headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 30-5-2010

Beste Alliancers, Afgelopen zaterdag bleek nog een volle speelronde te zijn waarbij door een zestal Alliance teams nog beslissende wedstrijden moesten worden gespeeld. Beslissend in termen van het Kampioenschap. En dan blijken succes en pech toch weer heel dicht bij elkaar te liggen. Onze Meisjes B1 hield het hoofd koel en eiste hun kampioenschap met overtuiging op. Datzelfde leek Meisjes A1 ook te lukken tot twee minuten voor tijd…Misschien nog wel verdrietiger waren de meisjes van MC8 die hoopten kampioen geworden te zijn totdat de uitslag van de concurrent binnenkwam en deze hen op doelsaldo had weten te passeren. Gelukkig wisten de meisjes van MA6 en MC5 wel hun kampioenschap binnen te halen. JB2 moest het kampioenschap helaas aan de tegenstander laten. Uiteindelijk werden zaterdag van de zes Alliance teams er dus drie kampioen: van harte gefeliciteerd!

Zondagochtend waren er nog meer kampioenen: het team van de G stars, ons gloednieuwe Gehandicapten team, trotseerden de regen en sloten hun kennismaking met Alliance af met het voornemen om volgend seizoen verder te gaan met hockey. Het team wil verder groeien, dus zegt het voort. Aan spelers, ouders en teambegeleiders: RESPECT!

In de zomer wordt ons nieuwe kunstgrasveld aangelegd. Denkt u allen aan de Alie en Jans actie? Ook zeer geschikt voor grootouders, buren, wijkbewoners, achterneven en toevallige passanten. Hoe meer vierkante meters kunstgras we samen verkopen, hoe lager de contributie volgend seizoen. Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen!

Aanstaande zaterdag is de seizoensafsluiting met de Jongste Jeugd dag, de Kampioenenhuldiging en de altijd gezellige Barbeque. We gaan het seizoen groots afsluiten. Maar eerst gaan we aanstaande dinsdag de sponsoren die ons het hele seizoen hebben bijgestaan hartelijk bedanken. Onder andere onze hoofdsponsor ABN AMRO gaat de komende twee jaren weer met ons samenwerken!

En dan ineens is het hockeyseizoen weer voorbij en wordt onze aandacht gevraagd voor de andere grote zaken van dit moment zoals verkiezingen en het WK. Om daaraan mee te doen hoef je echter niet je stoel uit. Misschien is dat nou juist het leuke van Alliance: er is altijd wel iets te dóen!

Fijne vakantie!

Erik Jan Verhulst