headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Uitslag 1e loting Alie & Jans

Nieuws afbeelding 3-7-2010 Vandaag heeft notaris Thomas van Grafhorst de eerste tussentijdse trekking van de Alie en Jans Loterij gehouden. Kijk snel in de bijlage en kijk of je bij de gelukkige winnaars hoort! Je kunt je prijs ophalen bij de familie Van Veen. Stuur even een mail om een afspraak te maken: [email protected].

Heb je niets gewonnen? Niet getreurd, op 1 september is de volgende trekking en iedereen maakt ook dan weer kans om een van de meer dan 100 prijzen te winnen. Ga naar de website ‘www.AlieenJans.nl’ en kijk onder het kopje ‘prijzen en sponsoren’ wat je allemaal nog kunt winnen!

Degenen die nog niet meedoen: pak je kans. Koop via de Alie en Jans website een kavel voor € 7,50 en je doet automatisch mee met de volgende trekkingen op 1 september, 15 september, 1 oktober en natuurlijk op 10 oktober als de hoofdprijs eruit gaat. En wie wil nu niet die scooter winnen? Of een reischeque van 1.500 euro om bijvoorbeeld te besteden aan een leuke wintersport in Frankrijk?

Alie en Jans wensen iedereen een heel zonnige vakantie. De actie loopt de hele zomer door. Het hockey begint weer in augustus!

Met een stevige poot,

Alie en Jans Bijlage