headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

ALIE & JANS: UITSLAG TREKKING 15 SEPTEMBER

Nieuws afbeelding 17-9-2010
Afgelopen woensdag heeft notaris Thomas van Grafhorst de derde tussentijdse trekking van de Alie en Jans Loterij gehouden. Kijk snel in de bijlage en kijk of je bij de gelukkige winnaars hoort! Je kunt je prijs ophalen op zaterdag 18 en 25 september tussen 10.30 en 14.00 uur op het clubhuis. Mocht die tijd niet schikken, stuur dan een mail naar [email protected].
NIEUWE KANSEN OP 1 en 10 OKTOBER
Op 1 oktober is er weer een loting met spectaculaire prijzen, zoals: Buddha to Buddha armband, Milk & Roses jeans, Pierot Partylookbon, McDonald's Family Meal, Noosa armband en ... een origineel (!) voetbalshirt van Maxwell!  Check alle prijzen op de Alie & Jans site onder het kopje 'Prijzen en Sponsoren'.
 
HOE DOE JE MEE?
Koop dan via www.alieenjans.nl een stukje ‘veld’ voor € 7,50. Ga naar het kopje 'BESTEL HIER'. Het is heus eenvoudiger dan het misschien lijkt.
 
OP ZATERDAG KUN JE TUSSEN 10.00 en 14.00 UUR IN HET CLUBHUIS EEN ALIE & JANS VELD KOPEN. VUL EEN FORMULIER IN EN ALLES WORDT VOOR JE GEDAAN! KOM LANGS EN DOE MEE.
 
EEN LEVENSECHTE KOE OP HET VELD....
Op zondag 10-10-10 wordt tijdens de feestelijke opening van het nieuwe veld de Grote Alie & Jans Loterij gehouden. Een heuse koe op het veld bepaalt op welke kavel de hoofdprijs is gevallen, namelijk precies daar waar 'Alie' of 'Jans' haar flats neerlegt ....
 
HOOFDPRIJS: naar keuze een volledig rijklare SCOOTER of een REISCHEQUE ter waarde van € 1.500 te besteden bij Het Frankrijkshuis aan bijvoorbeeld leuke wintersport. Bewonder de prachtige Piaggio Zip in het clubhuis, beschikbaar gesteld door Landmeier in Haarlem en neem een inspirerende wintersportfolder mee van Het Frankrijkhuis.
 
Wij rekenen op een uitverkocht veld op 10-10-10!
Met een stevige poot,
Alie & Jans

Bijlage