headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Wat een FEEST !

Nieuws afbeelding 11-10-2010

De opening van het nieuwe waterveld is deze zondag een enorm feest geworden. Honderden leden en ouders hebben kunnen genieten van een dagvullend programma met alleen maar zon en hoogtepunten. Spectaculair was natuurlijk de helikopter waarin Johan Wakkie als directeur van de KNHB en Toan Tan van ABN AMRO aankwamen. Er werd gesprongen op het kussen, de rodeostier is door vele kinderen uitgedaagd, de E-clinic door onze jongens C1 perfect uitgevoerd. De herauten bliezen op hun trompetten, er werd met zitzakken gegooid en er was een prima DJ. Winnaar van de hoofdprijs, de familie van Os, gaat nu alsnog skiƫn in Frankrijk! De Dierentuin staat vandaag op de voorpagina in het Haarlems Dagblad.

Iedereen die dit tot een succes heeft gemaakt, enorm bedankt! En nu, lekker hockeyen op ons nieuwe veld!

Een blij Bestuur

p.s. : kijk in de fotohoek (achter de login) naar alle mooie plaatjes van deze dag (met veel dank aan Frits Agterdenbos)


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws