headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

UITSLAG FINALE ALIE & JANS LOTING OP 10-10-10

Nieuws afbeelding 14-10-2010
Op de dag van de feestelijke opening van het nieuwe waterveld werd onder grote belangstelling de laatste trekking van de Grote Alie & Jans Loterij gehouden. Erelid Ineke Bekkers en Lid van Verdienste Riet Zampetti trokken onder toeziend oog van notaris Thomas van Grafhorst de loten voor de laatste 14 prijzen. De hoofdprijs werd gewonnen door de familie Van Os. De keuze was niet gemakkelijk maar uiteindelijk koos Bas van Os voor de reischeque ter waarde van €1.500 te besteden bij Het Frankrijkhuis.
 
Was je er zondag niet bij, kijk dan in de bijlage wie de andere prijswinnaars waren. Stuur even een mail naar [email protected] als je je prijs nog niet hebt opgehaald.
 
Aan de Alie & Jans Actie is hiermee een einde gekomen. In totaal zijn er tijdens de vijf lotingen 104 prijzen verloot. Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!
 
Het bestuur en de Alie & Jans commissie bedankt alle sponsoren en kavelkopers voor de enthousiaste deelname aan de actie en de loyaliteit aan de club!
Bijlage