headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 1 - Roomburg D1 4-2, HEERLIJK!

Nieuws afbeelding 14-11-2010

D1 Alliance – Roomburg 4-2!

 

In de wetenschap dat ik op dinsdag weer een stukje over dames 1 moest produceren ben ik maar eens het internet op gegaan op zaterdagmiddag. Google kan mij weleens aan wat inspiratie helpen. Zo vond ik daar vorige week ook iets, iets over de Feniks. Deze week liep dat anders. Roomburg leverde weliswaar een behoorlijk aantal hits op bij google, maar echt spannend was dat niet. Laat maar even zitten dacht ik, dat komt dan dinsdag wel. Maar al op zaterdagavond kreeg ik inspiratie.

 

Ik vroeg aan mijn Anne-Marie wat we zouden gaan eten. “Kijk maar even in de delicious Wiegel, en kies maar wat uit” zei zij liefdevol. Ter verduidelijking, de delicious is een kook magazine. Anne-Marie is abonnee, zij houdt van koken. En dat komt goed uit, want ik hou van eten.

Enfin, ik sla dat kookblad open, op bladzijde 7, en zie meteen iets wat de aandacht trekt.

Voor 16 personen zie ik staan: Een Roomburger met kaas en uitjes! Lijkt me heerlijk, maar misschien meer iets voor de zondag, zo rond de klok van 12.45 uur, voor de lunch. Ik heb meteen Andre gebeld. Het leek hem ook heerlijk. Misschien konden we wel wat extra ingrediënten toevoegen vond ook Andre! En zo geschiedde.

 

Zondag 7 november om 12.45 uur aten wij een Roomburger met kaas en uitjes! Heerlijk! De ingrediënten? 2 goals van Joelle, 1 van Mies (ja zij is terug, en ook dat smaakt naar meer), en eentje van Joanneke. Dit in de keukenmachine van Alliance, mix daar wat passie en beleving door. Strooi deze mix over de Roomburger, voeg wat kaas en uitjes toe, en smullen maar!

Alliance – Roomburg 4-2! Heerlijk! Jammer dat je kraaien niet kan eten, want daar spelen we zondag. U kunt wel komen kijken, dan schotelen wij U weer iets heerlijks voor! Dat beloof ik!

 

Wieger Wiese