headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Vertrouwenspersoon bij Alliance

Nieuws afbeelding 20-1-2011 Een hand op de schouder, een aai over de bol... Moet kunnen? ...Een grap over iemands handicap? ...Een 'dubbele' betekenis?... De coach in de kleedkamer? .... Waar liggen tegenwoordig de grenzen? En naar wie ga je toe als de grenzen worden overschreden?

Voor veel zaken kun je natuurlijk de coach aanspreken. Ook kun je naar een bestuurslid toe gaan. Maar er zijn situaties denkbaar dat je liever iemand spreekt die 100% onafhankelijk is, iemand die uitsluitend jouw belang in het oog houdt. Die je adviseert over wat je het beste kunt doen of die in overleg met jou actie onderneemt. Een vertrouwenspersoon.

Het bestuur van Alliance heeft besloten een vertrouwenspersoon te benoemen. Of eigenlijk twee vertrouwenspersonen: Rob Tesselaar en Lot Krimpenfort. Rob en Lot zijn allebei arts en 100% onafhankelijk. Zij kunnen zelf ook weer terugvallen op een vertrouwenscommissie. Zie het bijgaande document waarin de rol van de vertrouwenspersoon op Alliance wordt beschreven.

En hoe denkt Alliance over de aai over de bol en de grap over de handicap? Dat vind je in het document 'Gedragsregels'. Zowiezo goed voor iedereen om dat nog eens door te nemen; het behoort tot de normen en waarden op Alliance.

Heb je een vraag of wil je gebeld worden door een vertrouwenspersoon? Mail dan naar [email protected]. Je kunt dan ook een voorkeur aangeven voor Rob (een man) of voor Lot (een vrouw).

Ik hoop dat de instelling van de vertrouwenspersoon al onze leden helpt om zich bij Alliance als een vis in het water te voelen. Ik dank de beide vertrouwenspersonen voor hun bereidheid en wens hen veel succes.
 
Namens het bestuur,
Erik Jan Verhulst,  voorzitter

bijlagen :
Gedragsregels
Rol van de vertrouwenspersoon