headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Alle Senioren

Stand.... Verplicht

Nieuws afbeelding 6-2-2011 Voor liefhebbers van de MidWinterCompetitie hierbij een kort relaas van een zeer opmerkelijk team (Heren Veteranen C) met een nog opmerkelijkere goalie:

Hier het bericht van jullie sluitpost:  zoals het dus ook afgesloten dient te worden...
Wat rest ons behalve Trompetgeschal, Fanfares, Jonge Marjorettes en Cheerleaders....  Eeuwige roem behaalt met het Midwinterkampioenschap 2011 ! Daar kunnen we onze kleinkinderen nog lang vele stoere verhalen over vertellen... hoe Opa in de barre winter van 2011 het respect afdwong van menig tegenstander..... Bikkels zijn jullie ! In de eeuwigheid vastgelegd en in de annalen van de KNHB ! (alhoewel dat ietwat minder klinkt...)
 
In ieder geval zit het wel diep, en zijn we van diep gekomen! Eindelijk " uit de kast" .... Serieus, het spel, de discipline, de onderlinge chemie en opofferingsgezindheid brengt mij emotioneel helemaal van mijn stuk...... Feitelijk een schande dat wij zolang de omstanders hebben laten wachten op ons collectief! Beetje stroeve start, maar een stijgende lijn op basis van ervaring, mensenkennis, intuitie, balans, Zen, inzet en hormonen... hetgeen eigenlijk in deze sport, op deze leeftijd ongekend is!  Godenzonen zijn we! en zo gaan we nu ook de geschiedenis in ! Voor eeuwig ! WINTERKAMPIOEN 2011 !
 
Ik heb van jullie genoten! Geniet ook van jezelf en laat je in de watten leggen! Een kampioenschap is weinigen gegund in dit leven !
 
De keep,
ene G van V te H.